Weboldal készítés tanácsok

Milyen a jó domain név?

Minden weboldalnak szüksége van egy domain névre (pl. boga.hu), hiszen ez lesz az oldal “internetes lakcíme”. A domain név a Te választásod, természetesen csak akkor, ha a domain név regisztrációjában más nem előzött meg, tehát az adott név még szabadon foglalható. A jó domain név nem túl hosszú, könnyen megjegyezhető, … Tovább olvasom…Milyen a jó domain név?

Posted on

Hogyan blogolj úgy, hogy el is olvassák?

A blogírásnak is megvannak a saját szabályai, a korlátok és a lehetőségek azonban folyamatosan változnak. Jó lenne azt mondani, hogy a sikeres bloggerek a szövegek minőségétől lesznek egyre népszerűbbek. Kétségtelen, hogy a hiteles, érdekes és egyedi tartalmak vonzzák az olvasókat, de egy profi blogger ma már nem csak szövegíró, hanem … Tovább olvasom…Hogyan blogolj úgy, hogy el is olvassák?

Posted on

Miért legyen saját weboldala a blogodnak?

Aki jelen szeretne lenni az online világban, annak egy saját weboldal manapság szinte szükségszerű befektetés. Előnye több oldalról vizsgálható, sőt mérhető, de a végcél minden esetben az, hogy az információ eljusson azokhoz, akiknek szánjuk. Egy blogoldal is rengeteg tartalmat hordozhat. Lehetnek állandó elemei, ezek olyan információk, melyek csak ritkán változnak, … Tovább olvasom…Miért legyen saját weboldala a blogodnak?

Posted on

10 tipp a jó weboldalhoz

Az Invitel a közelmúltban online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internethasználati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Hogy miként lehet létrehozni egy egyszerű és átlátható, mégis informatív felületet? Összegyűjtöttünk tíz tippet, … Tovább olvasom…10 tipp a jó weboldalhoz

Posted on