Egy helyen mindent megtalál: Gyors és komplex szolgáltatás a weboldalkészítéstől a .hu domainig

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen a vállalkozások számára, és egy jól működő, vonzó weboldal alapvető fontosságú. Azonban a weboldalkészítés során gyakran számos különböző szolgáltatásra van szükség, amelyek külön-külön történő megrendelése időigényes és bonyolult lehet. De mi lenne, ha elárulnám, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, és mindezt akár 3 napon belül?

Gyors és minőségi weboldalkészítés

A weboldal az online jelenléte alapja, ezért kiemelkedően fontos, hogy professzionális, vonzó és felhasználóbarát legyen. Szakértő webfejlesztőink segítségével garantáljuk a gyors és minőségi weboldalkészítést, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek és vállalkozása jellegének. A modern design, a reszponzív kialakítás és az intuitív felhasználói élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy weboldala magával ragadja az olvasókat.

.hu domain regisztráció

Az online jelenlét megszerzéséhez egy egyedi és jól azonosítható domain névre van szüksége. Azonban a domain regisztráció sokszor bonyolult és időigényes folyamat lehet. Nálunk azonban egyszerűen és gyorsan regisztrálhat .hu domain nevet, amely a magyar piacra és célcsoportra való fókuszálást erősíti. Az egyedi és könnyen megjegyezhető domain név segít az Ön vállalkozásának megkülönböztetésében és emlékezetessé tételében.

Stabil webtárhely és technikai támogatás

A weboldal működőképessége és elérhetősége kulcsfontosságú. Biztosítjuk a stabil webtárhely szolgáltatást, amely garantálja, hogy weboldala mindig elérhető legyen az Ön látogatói számára. Emellett profi technikai támogatással állunk rendelkezésére, hogy bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel a weboldala működésével kapcsolatban.

Mindent egy helyen, akár 3 napon belül

A legjobb az egészben, hogy mindezt egy helyen megtalálja nálunk. Önnek nincs többé szüksége arra, hogy különböző szolgáltatóktól külön-külön rendelje meg ezeket a szolgáltatásokat és kezelje azokat. Nálunk mindent egy helyen megtalál, így időt és energiát takaríthat meg.

A gyors és hatékony weboldalkészítés mellett lehetősége van .hu domain regisztrációra is. A magyar piacra való fókuszálás és a könnyen megjegyezhető domain név segíti vállalkozását a siker elérésében. Ezenkívül stabil webtárhely szolgáltatást is biztosítunk, hogy weboldala mindig elérhető legyen, és látogatói zavartalanul böngészhetnek az oldalon.

Bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére. Profi technikai támogatást nyújtunk, hogy biztosítsuk weboldala zavartalan működését és a legjobb felhasználói élményt.

A weboldalkészítést, a .hu domain regisztrációt és a webtárhely szolgáltatást mind egy helyen megtalálja, akár 3 napon belül. Ezáltal könnyedén és hatékonyan kialakíthatja és üzemeltetheti online jelenlétét. Ne vesztegessen időt és energiát a különböző szolgáltatókkal való egyeztetésre és kezelésre, hanem forduljon hozzánk, hogy gyorsan és egyszerűen elérje a sikeres online jelenlétet.

 

Milyen a jó domain név?

Milyen a jó domain név?

Minden weboldalnak szüksége van egy domain névre (pl. boga.hu), hiszen ez lesz az oldal „internetes lakcíme”. A domain név a Te választásod, természetesen csak akkor, ha a domain név regisztrációjában más nem előzött meg, tehát az adott név még szabadon foglalható.
A jó domain név nem túl hosszú, könnyen megjegyezhető, kiejtése és leírása közötti különbség nem okoz félreértést, megkülönböztető jegyekkel bír, és ami nagyon fontos, az oldal tartalmával harmonizál.
Lehetőséged van ingyenes domain név használatára, de ennek hátrányai nem érik meg azt a havi pár száz forintot, amibe a SAJÁT domain kerül. Fizetős, saját domain esetében a domain a Tiéd, míg ingyenes esetben más aldomain-jét használod. Az ingyenes domain nevet nehezebb megjegyezni, és a honlapod testreszabásában is korlátozottabbak a lehetőségeid. Nem a Tiéd, nemcsak Te rendelkezel felette. Ezért javasoljuk, hogy ha weboldalt szeretnél, válassz saját domain nevet, megéri.

Magyarországon a legelterjedtebbek a .hu, .com és a .eu végződésű domainek, közülük is a .hu végződésű magyar domain, hiszen a magyar nyelvű oldalaknál a látogatók elsősorban erre asszociálnak. Igényléséhez domain regisztrációs lap szükséges, megrendelni 2 évre tudod, mely évente meghosszabbítható.

Ha megvan a domain neved, szükséged van még egy tárhelyre, melyre a weboldal tartalma kerül. A tárhely megfelelő méretét az határozza meg, hogy mennyi tartalmat, pl. képet, videókat szeretnél elhelyezni az oldalon. És már csak a weboldaladat kell elkészíteni, tehát domain+tárhely+weboldalkészítés, és már megjelentél az online világban.

Saját domain nevet/neveket domain regisztrátoroknál regisztrálhatsz, így nálunk is.

Ellenőrízd, hogy a választandó domain név szabad-e?

www.
Domain
Hogyan blogolj úgy, hogy el is olvassák?

Hogyan blogolj úgy, hogy el is olvassák?

A blogírásnak is megvannak a saját szabályai, a korlátok és a lehetőségek azonban folyamatosan változnak. Jó lenne azt mondani, hogy a sikeres bloggerek a szövegek minőségétől lesznek egyre népszerűbbek. Kétségtelen, hogy a hiteles, érdekes és egyedi tartalmak vonzzák az olvasókat, de egy profi blogger ma már nem csak szövegíró, hanem fotós, webszerkesztő, designer, marketinges, kommunikációs szakember, kreatív alkotó és még sok minden más.

Itt van 10 ötlet, amire Te is figyelj blogírás közben!

Legyen egy jó stratégiád

Ülj le, fogj egy papírt és egy tollat, majd vázold fel azokat a területeket, amelyekről írni szeretnél. Ez adja majd a blogod kategóriáit, így az olvasó könnyebben tud tájékozódni az oldaladon.

Design

A blogod legyen figyelemfelkeltő, de egyszerű és jól átlátható. A blog navigációs menüi egyformák legyenek  minden oldalon. Kifejezőnek és egyértelműnek kell lenniük, kerüld a zsúfoltságot. Egy egyszerű és jól használható felület a legsikeresebb.

Saját domain név

Próbálj meg olyan domain nevet találni a blogod számára, amely megfelel a tartalmadnak, rövid, frappáns és emlékezetes. Kerüld a zavarokat, például a kutyablog.com domain alatt ne a cicákról írj.

Kialakítás

Milyen oldalak legyenek feltétlenül a blogodon? A blogokon kívül Főoldal – Bemutatkozás- Kapcsolat – Adatvédelmi szabályzat…
Válassz egy jó blogmotort, amely megkönnyíti a munkádat és könnyen kezelhető. A WordPress blogmotorok a legnépszerűbbek és rövid idő alatt megtanulható a  használata. Ezért használjuk mi is ezt.

Képek használata

Használj képeket illusztrációként. A legjobb fotók azok, melyeket Te magad készítettél. Ne feledd, legyen ez is egyedi.

Megfelelő hosszúságú posztok

Az olvasók nem szeretik a túl hosszú bejegyzéseket. Az ideális  hosszúság nagyjából 1500 és 3000 karakter között van. Ha hosszabb szöveget szeretnél írni, akkor bontsd több részre, írj cikksorozatot.

Rendszeresség

A legnépszerűbb blogoldalak többek között azért is sikeresek, mert rendszeresen jelennek meg rajta új információk. Ajánlott legalább heti kétszer posztolni.

Türelem

Ha kezdő blogger vagy és még a blogod is fiatal, ne légy türelmetlen! A látogatók előbb-utóbb jönni fognak, de nagyon sok kitartást igényel Tőled. Olyan témákra összpontosíts, amelyek mások számára is érdekesek lehetnek, személyes élményekkel fűszerezve  hitelesebb leszel.

Social Media

Készíts saját oldalt a Facebookon, a Twitteren, Instagrammon és vedd fel őket a blog oldalsávjába. A közösségi platformokban manapság hihetetlenül sok lehetőség rejlik.
Kérdezd meg olvasóidat a poszt végén a véleményükről, ösztönözd őket, hogy tegyenek észrevételeket. Ezzel aktivitásra serkented őket, és Te is visszajelzést kapsz.

Légy aktuális!

Fontos, hogy friss, naprakész légy, a holnap már túl késő. 🙂

Miért legyen saját weboldala a blogodnak?

Miért legyen saját weboldala a blogodnak?

Aki jelen szeretne lenni az online világban, annak egy saját weboldal manapság szinte szükségszerű befektetés. Előnye több oldalról vizsgálható, sőt mérhető, de a végcél minden esetben az, hogy az információ eljusson azokhoz, akiknek szánjuk.
Egy blogoldal is rengeteg tartalmat hordozhat. Lehetnek állandó elemei, ezek olyan információk, melyek csak ritkán változnak, pl. bemutatkozás, profil, tevékenység leírása, kapcsolat adatok, illetve változó elemei, azaz a weboldalt módosíthatjuk, bővíthetjük új bejegyzésekkel, új oldalakkal.. Nyilván egy blogon folyamatosan teszel közzé új tartalmat.
Egy blognál nem lehet, hogy csak állandó, statikus oldalakból álljon. Az ilyen weboldal gondos tulajdonosa folyamatosan ír új blogbejegyzéseket vagy új híreket az oldalon. Nem kizárólag a weboldal aktualizálása a feladat ebben az esetben. Ha blogolsz, akkor mindig van valami új információ, új gondolat, melyet szeretnél megosztani.

Te milyen típusú blogot szeretnél?

 1. Lehet személyes blogod. Ezt kvázi egy online naplóként használod, csak nem magadnak írod, hanem a külvilágnak is. Saját élményeidet, gondolataidat osztod meg.
 2. Lehet valamilyen témában írt blogod. Életmóddal kapcsolatos (vega, fitness, stb.), vagy szépséggel (smink, frizura, stb.), de akár hobbiddal kapcsolatos is (varrás, barkácsolás, stb.)
 3. És lehet vállalkozásod szolgáltatásával kapcsolatban is írnod. Mint például a boga.hu-n ez a rész is, ahol a weboldalkészítéssel kapcsolatban teszünk fel hasznos információkat.

Ingyenes vagy saját blogoldal?

Számos blogplatform használata ingyenes. Ha csak saját szórakoztatásodra szeretnél blogolni, akkor ezek tökéletesen megfelelnek Neked. Kezelésük egyszerű, de ingyenességük mellett több hátránya is lehet:

 • A blogod kinézetét, külalakját nem, vagy csak korlátozottan tudod befolyásolni.
 • Egyéb, számodra lényeges funkciókkal nem tudod bővíteni.
 • Nehézségekbe ütközhetsz, ha az ingyenes felületről egy másikra szeretnél áttérni.
 • A felhasználási feltételekhez kötve vagy, így nem oszthatsz meg mindent, amit csak szeretnél.
 • Pénzkereseti lehetőségeid korlátozottabbak.
 • Az ingyenes blogon tárolt tartalom igazából nem a sajátod.
 • A tartalom “elveszhet”.
 • Nem lesz saját, egyedi domain neved pl.: kisvirag.hu vagy kedvencvegakajak.hu , hanem pl.: blogodneve.blog.hu,

Komolyan gondolod a jelenlétet az online világban?

Ha Te  blogot szeretnél írni és ezzel profi módon foglalkozni, netán pénzt is keresni vele, akkor válassz saját tulajdonú weboldalt, amely az összes bejegyzésedet egy helyen tartalmazza, amit kötetlenül fejleszthetsz, saját igényeidre szabhatod állandó és változó tartalommal egyaránt. És a Tiéd.

A saját blog-weboldal hitelességet sugároz és olyan látogatókat vonz, akik az adott téma iránt érdeklődnek, és ha érdekesnek találják amit írsz, akkor oda rendszeresen visszatérnek.

Ha Te is szeretnél egy saját blogoldalt, nézd meg milyeneket készítünk »

10 tipp a jó weboldalhoz

10 tipp a jó weboldalhoz

Az Invitel a közelmúltban online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internethasználati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Hogy miként lehet létrehozni egy egyszerű és átlátható, mégis informatív felületet? Összegyűjtöttünk tíz tippet, amely segítségünkre lehet új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

1. Az átláthatóság jó benyomást kelt
Egy honlapon rengeteg információ elhelyezésére van lehetőségünk, azonban lényeges, hogyan strukturáljuk őket. A látogatók másodpercek alatt döntenek arról, hogy a megfelelő helyen járnak-e, és ha weboldalunk könnyen vezeti őket a céljuk felé, kisebb visszafordulási arányt érhetünk el. Ne zúdítsunk minden információt a látogatókra, kerüljük a felesleges lépéseket, amelyek elnyújtják a releváns tartalomhoz való hozzájutást.

2. Emeljük ki a legfontosabb üzenetet
Új terméket szeretnénk népszerűsíteni vagy meg akarjuk mutatni vállalkozásunk sokszínűségét? Emeljük ki weboldalunkon cégünk legfontosabb üzenetét: erre a legalkalmasabb, ha látványos, igényesen megszerkesztett grafikákat (bannereket) alkalmazunk főoldalunk felső, ún. hajtás feletti („above the fold”) részében. Az ilyen kiemelés megfelelő eszköz arra, hogy érdeklődést és igényt teremtsünk a látogatókban a szolgáltatásaink iránt.

3. Interakció a látogatóval
Alkalmazzunk honlapunkon olyan elemeket, amelyek segítik a könnyebb tájékozódást. Jó példa erre, ha mozgásba hozzuk azokat az elemeket, amelyekre az egerünkkel navigálunk: utaljunk arra, hogy valami történni fog a kattintás után.

4. Kezünkben az információ
Már nem vagyunk számítógéphez kötve, ha tájékozódni szeretnénk az interneten. Ezért legyünk felkészülve arra, hogy honlapunkat más eszközökről is látogathatják: a mobilok kijelzői például lényegesen kisebbek, így weboldalunk tartalmát is optimalizálnunk kell az adott méretekre. Ennek köszönhetően az internetes keresők számára is láthatóbb lesz a honlapunk és könnyebben ránk találnak a felhasználók.

5. Hányan látogatják oldalunkat?
Az interneten már elérhető olyan analitikai alkalmazás, amelynek segítségével mérhetjük honlapunk látogatottságát. A programmal a legegyszerűbb adatoktól az egészen bonyolult folyamatokig lekövethetjük kampányaink sikerességét és vizsgálhatjuk a látogatók számát az egyes időszakokban. Az adatok elemzése segíthet abban, hogy megértsük a látogatók szokásait, amelyek alapján tovább alakíthatjuk honlapunkat.

6. Egyértelmű és tagolt szöveg
Weboldalunk szövegezésénél is vegyük figyelembe az egyszerűség és átláthatóság elvét.

7. Mondjuk el képekben is!
Oldalunkat színesebbé és változatosabbá tehetjük különböző képekkel, ábrákkal és illusztrációkkal.

8. Ügyeljünk a kilókra!
A jó minőségű, online felületen jól használható képek általában nagy fájlméretűek. Több olyan ingyenesen elérhető weboldal létezik, amely optimalizálni tudja a képek méretét úgy, hogy közben nem romlik a minőségük. A mobilról érkező látogatók is hálásak lesznek érte, hogy oldalunk nem generál számukra nagy adatforgalmat

9. Könnyű kapcsolatfelvétel
A vállalkozásunkat bemutató általános tartalom mellett ügyeljünk arra is, hogy az oldalunkra látogatók szükség esetén elérhessenek bennünket. Egy ’Kapcsolat’ menüpont tökéletesen megfelel erre a célra. A telefon – e-mail – postai cím feltüntetése mellett egyre több weboldal alkalmazza a chat funkciót, ahol a látogató azonnal felteheti a kérdéseit. Amennyiben különböző adatok bekérésére ún. formokat (elektronikus űrlap) használunk kapcsolatfelvétel céljából, ügyeljünk arra is, hogy azok a lehető legegyszerűbben és néhány lépésben kitölthetők legyenek. Emellett tájékoztassuk a felhasználót arról is, hogy a személyes adatait biztonságosan kezeljük.

10. A közösségben is látható
Az Invitel kutatásából az is kiderült, hogy a válaszadó kisvállalatok 45%-a jelen van valamelyik közösségi média platformon. A közösségi felületek használata rengeteg előnyt rejt magában, hiszen egy jól felépített stratégiával sokat mondhatunk el cégünk profiljáról és növelhetjük pozitív megítélését. Tüntessük fel holnapunkon, hogy mely közösségi oldalakon vagyunk megtalálhatók, hiszen így még több felületen elérhetnek bennünket a tevékenységünk iránt érdeklődők.

Forrás: www.invitel.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás