Mit ajánlunk Neked?

Ha szeretnél magadnak vagy cégednek saját bemutatkozó weboldalt, ha termékedet, szolgáltatásodat szeretnéd népszerűsíteni, vagy ha blogíráson töröd a fejed és azt profin szeretnéd csinálni, és nem tudod hogyan fogj hozzá… Segítünk…
Amire szükséged van: egyedi, funkcionális saját weboldal, az ehhez tartozó domain név és tárhely.

Ha nem tudsz vagy nem szeretnél weboldalkészítéssel ismerkedni, de szeretnél profi, egyedi megjelenésű, mindenféle kötöttségtől mentes célirányos weboldalt, elkészítjük Neked. Reméljük nem tartod kizártnak, hogy a weboldallal lehet, hogy pénzt is keresel.
Ha még nincs domain neved regisztráljuk az általad választott nevet pl. profiblog.hu, tárhelyet biztosítunk, az általad elküldött tartalomból – képekből, szövegekből – designterveket készítünk és választásod alapján elkészítjük a weboldalad egyedi design-ját, feltöltjük az oldal induló tartalmát.

Mindezt 3 nap alatt.

A weboldalt folyamatosan bővíteni – főként blogoldal esetében – kell, erre megtanítunk, weboldalad elkészülte után egy oktató videót küldünk.
Ha a fentiek után is további segítségre van szükséged a tartalom bővítéséhez mi ott leszünk melletted, ismerjük az oldaladat, kereshetsz bennünket. Amennyiben az induló oldal további bővítését, fejlesztését magad is megtudod oldani csak sok sikert kívánunk, drukkolunk Neked.

Összegezve lássuk, mit ajánlunk Neked:

  1. hu domain a nevedre kerül. 1 évre ajándékba adjuk.
  2. Webtárhelyet biztosítunk. 1 évre ajándékba adjuk.
  3. Reklámmentes oldal, saját tulajdonban.
  4. Egyedi, személyre szabott weboldal.

Mindezt egyszeri díj ellenében – 3 nap alatt – a weboldal sikere már csak rajtad múlik.